Menu

Bijna 15 jaar staat  Mange-Tout, een eigentijdse bistro, bekend om haar gastvrijheid en democratische prijzen.

 

Door het warme interieur kunt u rustig genieten van een huiselijke sfeer. Ook zonaanbidders kunnen genieten op ons terras en hun smaakpapillen wakker schudden  met een  originele aperitief.


  Welkom bij de Mange Tout
 

De chef en zijn ervaren team zorgen voor een bijzondere ervaring en een correcte bediening.  Hoe vaak u ook onze brasserie bezoekt, wij verrassen u elke keer. Wij proberen elke gast, of deze nu komt voor een romantisch diner voor twee of met een groep, een unieke en sfeervolle avond aan te bieden. Groepen verwelkomen wij graag. Achteraan de brasserie is er een feestzaal gelegen.  Dit is de ideale locatie voor al uw feesten, recepties, diners, buffetten, seminaries en uitvaarttafels.

 

Mange-Tout is reeds een begrip in Wijnegem. Kom onze keuken proeven en ervaar de gezelligheid.

Welkom bij de Mange Tout

Dit is
onze Keuken

Welkom bij de Mange Tout

Onze Frans-Mediterrane keuken vindt haar basis in de hoogstaande producten van Markt & Seizoen. Verse kruiden, heerlijke specerijen en huisgemaakte producten van hoge kwaliteit worden op een creatieve manier gepresenteerd.

De producten worden bereid met vakkennis en met respect voor traditie. Onze wijnkaart biedt voldoende diepgang en sluit aan bij de gerechten. U vindt een variatie aan wijnen per glas of per fles.

Bekijk onze menukaart