Menu

Brasserie

Bijna elf jaar staat  Mange-Tout, een eigentijdse bistro, bekend om haar gastvrijheid en democratische prijzen. 

Onze Frans-Mediterrane keuken vindt haar basis in de hoogstaande producten van Markt & Seizoen. Verse kruiden, heerlijke specerijen en huisgemaakte producten van hoge kwaliteit worden op een creatieve manier gepresenteerd. 

De producten worden bereid met vakkennis en met respect voor traditie. Onze wijnkaart biedt voldoende diepgang en sluit aan bij de gerechten. U vindt een variatie aan wijnen per glas of per fles.

Door het warme interieur kunt u rustig genieten van een huiselijke sfeer. Ook zonaanbidders kunnen genieten op ons terras en hun smaakpapillen wakker schudden  met een  originele aperitief. 

De chef en zijn ervaren team zorgen voor een bijzondere ervaring en een correcte bediening.  Hoe vaak u ook onze brasserie bezoekt, wij verrassen u elke keer. Wij proberen elke gast, of deze nu komt voor een romantisch diner voor twee of met een groep, een unieke en sfeervolle avond aan te bieden. Groepen verwelkomen wij graag.